Inomhushallen!

Vår inomhushall är belägen på Strandängen strax norr om Jönköping Centrum. I hallen finns 2 st slaghallar med nät, stor puttinggreen, lounge med soffor & fåtöljer och tv som på helgerna visar Vinterstudion växlat med Golf 🙂

Vi har även en mindre uppvärmningsdel med 3D matta, käppar, speglar så du kan träna/värma upp innan eller efter du slår.

Konceptet bygger på att du har ett säsongskort som ger dig obegränsad träning under hela vintern. På helgerna mellan 11-15 är det bemannat och då kan man lösa ett enstaka 60 min träningspass.Då finns även möjlighet att köpa fika i hallen.

Kommer du utifrån stan så slå in Strandängen Jönköping på GPS en i bilen och titta på vägbeskrivningen nedan. Då området byggs om är adressen lite oklar.

Öppettider & Priser

Måndag- Torsdag 10-16.45 med säsongskort och nyckeltagg

Fredag 10-21 med säsongskort och nyckeltagg

Helger 10-18 med säsongskort och nyckeltagg

Lördag 20 januari, ej personal på plats

Söndag 21 januari, ej personal på plats

Helger 11-14, oftast personal på plats och då kan du lösa enstaka 60 min träningspass . När vi har personal på plats serverar vi även fika.

Hallen abonnerad

Vissa tillfällen är hallen abonnerad för kurser, workshops, demodagar mm. Vi kommer anslå detta tydligt i entrén i hallen samt här på hemsidan.

Lördag 3 februari, båda hallarna abonnerade av Svenska Golfförbundet Super Camp

 

Säsongskort personligt 595 kr

Säsongskort familj * 795 kr

60 min träningspass** 70 kr

*folkbokförda på samma adress

** kan lösas på lördagar och söndagar då hallen är bemannad av vår personal

Betalning via Swish eller kontant på helger vid bemanning.

Säsongskort kan köpas i hallen from lördag 2 december vid bemanning eller i kansliet på A6 Golfklubb under kontorstid from måndag 4 december. Ring kansliet 036-30 81 30 och säkerställ att de är på plats.

Frågor kring hallen, uthyrning till grupper/föreningar/kompisgäng mm tas med Niklas på tel 0704-909490 alt niklas@a6golfcenter.se

Välkommen!

Öppet Hus lördag 2 december och därefter är hallen öppen enligt våra ordinarie öppettider.